Drenge og Piger 11 – 17 år

Træningstider: Mandag og onsdag kl. 18.30 – 20.00
Kontingent: 500 kr. pr. halvår.

Holdet er et tilbud til børn og unge imellem 11 og 17 år der kræves ingen forkundskaber for dem at deltage.

Holdet er også åbent for 10 årige, men her er det en vurdering fra trænerne på 6 – 10 års holdet om oprykningsparatheden!

Ved alderen 14 år og opefter, vurderer vi om der skal rykkes op til junior holdet som træner tirsdage og torsdage.

Holdbeskrivelse:
Vi arbejder meget med styrke, balance, koordinations evner og træner forskellige brydeøvelser, greb/kast og kamp.
Se også: Teknikmærker.

Vi er meget opmærksomme på de viser hinanden gensidigt hensyn og hjælper hinanden så vidt det er muligt under træningen.

De vil også blive introduceret for brydningen som konkurrenceform og for dét at kunne kæmpe mod hinanden og enten vinde eller tabe uden at blive uvenner af den grund.

Når de unge når et vist brydeteknisk niveau har de også mulighed for at komme til stævner for nybegyndere og begyndere.
For de mere øvede er der andre turneringstilbud rundt omkring i landet.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(3) Drenge og piger 11 - 17 år
Tid/Sted
Mandag 18:30-20:00 Grøndal Multicenter, Brydesalen Onsdag 18:30-20:00 Grøndal Multicenter, Brydesalen