Puslinge, drenge og piger 6 – 11 år.

Træningstider: Mansdag og onsdag kl. 17.30󈝾.45
Kontingent: 500 Kr. pr. halvår.

Vi træner børnenes motorik og koordinations evner og lærer dem forskellige brydeøvelser og greb/kast under betryggende forhold.
Se også: Teknikmærker.

Her bliver børnene også introduceret for brydningen som konkurrenceform og for dét at kunne kæmpe med hinanden og både vinde eller tabe uden at blive uvenner af den grund.

Fra de 10 år, vurderer trænerne på holdet om de er klar til at rykke op på mandags/onsdagsholdet (11 – 17 års holdet)!

Vi er meget opmærksomme på de viser hinanden gensidigt hensyn og hjælper hinanden så vidt det er muligt under træningen.

Når børnene når et vist brydeteknisk niveau har de også mulighed for at komme til stævner for nybegyndere og begyndere i løbet af sæsonen.

For de mere øvede er der andre turneringstilbud rundt omkring i landet og klubben deltager i mange stævner i løbet af sæsonen.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(2) Puslinge, drenge og piger 6-11
Tid/Sted
Mandag 17:30-18:45 Grøndal Multicenter, Brydesalen Onsdag 17:30-18:45 Grøndal Multicenter, Brydesalen